Beléptető rendszerek

A védett terület típusától függetlenül a biztonság egyik alappillére az emberek mozgásának megfelelő szabályozása. A megfelelő biztonsági rendszer kiépítésével lehetővé válik egy olyan biztonsági szabályrendszer kiépítése és betartatása, amelyben meghatározhatja, hogy ki mikor hol tartózkodhat, valamint hogy onnan hova léphet be. Egy ilyen megoldás alkalmazásával megvédheti épületeit, a benne dolgozó személyeket, az ott található vagyontárgyakat, valamint az érzékeny információkat is.

Beléptető rendszereink között többféle technikai megoldás található, melyek célja mind hasonló: az engedéllyel rendelkező személyek komfortosan mozoghassanak a zónák között, azonban az illetéktelen hozzáférés ne legyen lehetséges. Vállalatunk az ügyfelek egyedi igénye alapján javasol olyan személyre szabott rendszert, amely az egészen egyszerű monitorozó rendszertől kezdve akár a rendkívül összetett integrált épületmenedzsment skálán bárhol elhelyezkedhet.

ACC

A SPIE AGIS Fire & Security által nyújtott megoldások különböző méretű és célú objektumok felügyeletére is alkalmasak. Az elektronikus beléptető rendszerek előnye a moduláris felépítés, a skálázhatóság és a rendszer kapacitásának egyszerű bővíthetősége.

Ügyfeleink igényei alapján megoldásaink alkalmasak lehetnek a forgalom monitorozására és kontrollálására, a beléptetés során felmerülő események rögzítésére, mozgásérzékelő funkciók automatizálására és akár egyéb, már meglévő biztonságtechnikai rendszer integrálására. A meglévő kártyaolvasó- és egyéb eszközök eltérő szabványa nem jelent problémát.

Vállalatunk Magyarországon a Kantech és a CCURE termékek teljes termékpalettáját kínálja.

 

Tulajdonságok

  • megoldások a legkisebbtől a legnagyobb akár országhatárokon átívelő rendszerekig
  • skálázhatóság, akár utólag növelve a rendszer méretét, vagy lehetőségeit
  • kompatibilitás, szinte minden a piacion forgalomban lévő azonosítót tudunk alkalmazni rendszereinknél
  • rugalmasság, megoldásaink minden esetben illeszkednek az Önök igényeihez, akár esztétikai, akár műszaki megoldásokról legyen szó
  • rendszerkövetés, saját forgalmazású rendszereinkhez egy éven át ingyenesen biztosítjuk a legújabb verziókat az Önök részére
  • kommunikáció, saját forgalmazású rendszereink a lehető legszélesebb körűen biztosítják az Önök részére a rendszer felügyeletet, legyen szó WEB böngésző felületről, vagy okostelefon alkalmazásról
  • alacsony karbantartási szükséglet, magas megbízhatóság és hibatűrő képesség


Hagyományos 125kHz-es beléptető rendszerek


A hagyományos 125kHz-es tartományban működő kártyás beléptető rendszerek még ma is a biztonságtechnikai piac legnagyobb hányadát teszik ki. Kiforrott, jól bevált technológiájuk a legtöbb felhasználó számára megfelelő megoldást biztosítanak, beléptető rendszereik kialakításánál.

Fejlett Mifare, iClass, 13,56MHz-es beléptető rendszerek


A 13,56MHz-es tartományban működő kártyás beléptető rendszerek jelentősen megnövelt biztonságot, és sokkal több lehetőséget rejtenek magukban. Felhasználásukat mégis csak ott javasoljuk, ahol vagy a kockázati szint vagy a feladat komplexitása ezt szükségessé teszi.

Biometrikus azonosítás


A manapság divatos biometriai megoldások széles palettát biztosítanak a személyazonosítási megoldásokra, de egyben újabb és újabb lehetőségeket adnak a rendszerek kijátszására is. Kényelmi szempontból való alkalmazásuk esetében az egyszerűbb megoldásokat ajánljuk, ahol a legfőbb szempont a biztonság, vagy kombinált, vagy felső kategóriás eszközöket ajánlunk partnereinknek.

Szoftver és hardver megoldásaink


Rendszereink mindhárom fenti technológia akár együttes használatát lehetővé teszik az Ön számára. Így nem kell azonnal döntenie a rendszerek és azok lehetőségei közt, sőt a rendszereket akár vegyesen is alkalmazhatja, akár telephelyenként, de akár belépési pontonként, a területnek megfelelő biztonsági kockázatának figyelembe vételével.

Azonosítók


Azonosítók tekintetében – a biometrián túl – a mai lehetőségek igen sokféle megoldást biztosítanak az ügyféligények kielégítésére. Akár egyedi megjelenésű és kivitelű azonosítók gyártására is tudunk megoldásokat ajánlani az Önök részére.

Azonosítók


Saját forgalmazású beléptető rendszereink mindegyike a termékkínálatunkban megtalálható CCTV és behatolásjelző rendszerekkel integrált egységes felületet alkot. Ezzel Ön nem csupán egy beléptető rendszert, de egy kész biztonságtechnikai felületet vásárol, ami a jövőbeni bővítések esetében sem hagyja cserben.