Karrier

A SPIE AGIS Fire & Security munkatársait nem csak tudásuk és képességeik teszik ügyfeleink kedvelt partnereivé egy biztonságtechnikai vagy tűzvédelmi projekt megvalósításakor. Vállalatunk minden alkalmazottja és alvállalkozója azért küzd, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatáshoz jussanak, mely azonban nem sikerülhet a nálunk dolgozó kollégákra oly jellemző csapatszellem és a hazai leányvállalat több évtizedes működése alatt kialakult szervezeti kultúra nélkül.

Az alkalmazottainknak biztosított munkakörnyezet barátságossága számunkra kiemelt fontosságú, ezért is választunk olyan kollégákat a felvételi eljárás során, akiknek hozzáállásuk, elkötelezettségük és szenvedélyük továbbra is garantálni tudja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatás kiváló minőségét.

 

Tökéletességre törekszünk

A tökéletes munkatárs kiválasztása során csapatunk nem csak a jelölt szakmai tudását és tapasztaltságát vizsgálja, hanem annak proaktív hozzáállását és lelkesedését is. A műszaki osztályra történő felvételkor természetesen elvárjuk leendő munkatársainktól a munkakörhöz szükséges törvényi jogosítványok meglétét is.

Jelentkezés

A felvételi eljárásban való részvételhez küldje el önéletrajzát és a meghirdetett állásra vonatkozó motivációs levelét. Az éppen megüresedett pozíciókat weboldalunk megfelelő alpontjában és álláskeresési portálokon hirdetjük meg.

Aktuálisan meghirdetett pozícióink
banner_pionowy_praca_wartoci_2