Behatolásjelző rendszerek

A behatolásjelző rendszereket arra tervezték, hogy az épületbe történő illetéktelen behatolást felismerjék, és a lehető leggyorsabban informálják a megfelelő személyeket a behatolás tényéről. A SPIE AGIS Fire & Security termékei közt megtalálja bármilyen összetett rendszer kiépítéséhez szükséges komponenseket: elérhetőek a legkülönbözőbb vezérlőpanelek, infravörös és ultrahangos szenzorok, relék, üvegtörésjelzők és egyéb kiegészítők is. Hosszú távú tapasztalatainknak köszönhetően a legbonyolultabb terepek védelmére is tudunk olyan megoldást javasolni, amely a legmagasabb biztonsági sztenderdeknek is megfelel.
SSWiN

Vállalatunk a Honeywell behatolásjelző termékek teljes skáláját elérhetővé teszi ügyfelei számára.

Megoldásaink

Átjelzés

Rendszereinket bármelyik őrző-védő szolgálathoz be lehet kötni átjelzésre, így egy esetleges riasztás esetén azonnal értesíthető a rendőrség, a kijelölt kulcsbirtokos, vagy bármely más, előre meghatározott személy.

Beltéri védelem

Behatolásjelző szenzoraink mellett videokameráink képei is nagyban hozzájárulnak a biztonsági szint növeléséhez. Ezek a rendszerek felhasználhatóak például raktárakban, géptermekben, szerverszobákban, igazgatói irodákban és a raktárak bejáratainál is.

Kerítésvédelem

Kerítésvédelmi megoldásaink megvédik területeit az illetéktelen behatolók támadása ellen. A védelmet az ablakokra, ajtókra és kapukra helyezett szenzorokkal tovább növelheti. A szenzorok által küldött jelzést a riasztóközpont azonnal a megfelelő helyre továbbítja.

Objektumok és a magánterület védelme

A SPIE rendszereivel megvédheti az összes olyan nagyértékű eszközét, mely potenciálisan a rablók célpontja lehet. Ilyen eszközök lehetnek például a nagyértékű árukészletek, számítógép felszerelések, széfek, festmények, vagy bizalmas adatokat tartalmazó egyéb eszközök.

Pánikgombok

Olyan intézményekben, ahol készpénz, vagy más nagyértékű eszköz mindig szem előtt van, ott megnövelt biztonságra van szükség. Ilyen helyeken (mint például a bankok és a kereskedelmi helyiségek) az átjelzéssel biztosított pánikgombok használatát javasoljuk.

Integrált behatolásjelző megoldások

Rendszerintegrátor csapatunk bármilyen integrált megoldás megtervezésében szívesen áll rendelkezésére. Az integrált rendszerbe be lehet kapcsolni kamerás megfigyelő, beléptető és tűzvédelmi rendszereink nagy részét. Az integrációnak köszönhetően értékei még nagyobb védelmet élveznek rablás, tűzkár és lopás ellen.

Az alapszintű rendszerektől..

  • Egy kisebb méretű bolt bejárati behatolásjelző szenzorai megvédik a helyiséget a külső behatolóktól
  • Mozgásérzékelő szenzoraink alkalmasak egy banki helyiség beltéri védelmére
  • Mágneses érzékelőink biztosítják a receptre kapható gyógyszerek védelmét egy patikában történő alkalmazás során

..a komplex megoldásokig

  • Üvegtörés-jelző szenzoraink megvédik a legsérülékenyebb üvegfelületeket, például egy ékszerárusító pult felső falát 
  • A legújabb vezetéknélküli érzékelő technológia és a pánikgombok együttes alkalmazásával megvédheti banki alkalmazottait egy esetleges bankrablás során
  • Vibrációt érzékelő detektoraink képesek megvédeni az érzékeny adatokat tartalmazó aktákat egy kórházi betegnyilvántartóban