Ügyfélzóna

ugyfelzona_banner_lokalizalt_2017
Annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére, termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük. Ügyfeleink igényére válaszul elhatároztuk, hogy a jobb kiszolgálás érdekében létrehozzuk az Ügyfélzónát, ahol meglévő ügyfeleink intézhetik folyamatban lévő ügyeiket.  
ugyfel_elegedettseg

Büszkék vagyunk rá, hogy kifejezetten jó, és kifejezetten magas pontszámot értünk el az elégedettség és a vállalatunk iránti lojalitás terén.

Köszönjük!

Szerviz és karbantartás

Valószínűsíthető, hogy a pénztárban gyűjtött kemény etikettek okozhatják a riasztást, ellenőrizni szükséges a gyűjtés helyét és a tároló rendszeres ürítését.
Ellenőrizni szükséges a kapu oldalvédő-távolságában esetlegesen elhelyezett címkével vagy etikettel ellátott termékek közelségét (beleértve a kirakatot is)
Ilyenkor az áruvédelmi kapu a közelében elhelyezett címkét vagy etikettet detektálja (tag too close üzemmód), kérjük keresse meg és távolítsa el a hatótávolságon belül elhelyezett áruvédelemmel ellátott árut, árukat.
A fém rács antennaként az áruvédelmi címkék jelét reflektálja az áruvédelmi antennák felé, megoldás: a rács síkjában lévő etikettek vagy címkék eltávolítása, amennyiben ez nem lehetséges, úgy az üzlet zárvatartásakor kapcsolja ki az áruvédelmi kaput.
A berendezések 230 V-os hálózati feszültséghez szinkronizáltak, valószínűsíthető, hogy fáziscsere történt a villanyszerelés során, teendő: a berendezések szinkronizációját a szerviztől meg kell rendelni.

Általános kérdések

A világ vezető vállalataként professzionális termékpalettával, képzett és elismert szakemberekkel, nemzetközi és hazai referenciákkal állunk rendelkezésére az ingyenes igényfelméréstől kezdve a biztonságtechnikai szaktanácsadáson át a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Már meglévő és újonnan telepített biztonságtechnikai berendezéseinek karbantartását és szervizelését is vállaljuk.
Amennyiben Ön szerviz, illetve karbantartási szerződéssel rendelkező üzleti partnerünk, úgy éjjel-nappal rendelkezésére állunk. Kérjük, hogy látogasson el honlapunk szerviz és karbantartási aloldalára a részletekért. Amennyiben még nem rendelkezik ilyen megállapodással, várjuk hívását hétfőtől – csütörtökig 8.00 és 17.00, pénteken 8.00 és 16.00 óra között a +36-1-430-3700 telefonszámon.
Amennyiben az ön vállalkozása kereskedelmi szektorban működik mindenképpen érdemes gondolnia árukészlete védelmére. Elektronikus áruvédelmi berendezéseink folyamatos fejlesztése is azért történik, hogy az Ön értékeit megvédhessük. Az áruvédelem mellett kiemelkedően fontos a kamerarendszereink biztonságban vállalt szerepe is. Amennyiben szeretné vállalkozását a „kellemetlen látogatóktól” megóvni, akkor érdemes riasztót (behatolásjelzőt), illetve beléptető rendszert is alkalmaznia. A tűz elleni védekezést szolgálják korszerű tűz- és füstérzékelő, valamint oltó rendszereink.
Amennyiben az Ön vállalkozása nem vállalatunk által forgalmazott biztonságtechnikai rendszert üzemeltet, ez esetben is forduljon bizalommal szerviz és karbantartási részlegünkhöz!