Hangosítás és PA/VA rendszerek

A hangosító rendszerek akkor lépnek működésbe, amikor egy vészhelyzet esetén ki kell üríteni az épületet. Ilyen esetben elengedhetetlen, hogy az épületben rekedt embereket tiszta és egyértelmű utasítások segítsék a menekülésben. Ennek hiányában könnyen kialakul a pánik, amely egy tűzeset során könnyen tragédiához vezethet.

Az általunk kínált hangosító rendszerek arra is képesek, hogy a védett objektumon belül csak egy kisebb területen szólaljanak meg az utasítások, amellyel így szelektív kiürítés is lehetővé válik.

DSO

Moduláris felépítés

A SPIE AGIS Fire & Security által kínált hangosító rendszerek moduláris felépítésüknek köszönhetően szinte bármilyen beltérbe telepíthetőek. Kíváló hangminőségüknek köszönhetően rendszereink a legnehezebb körülmények között is megállják a helyüket. A vészhelyzetben történő alkalmazás mellett ugyanezen  rendszer alkalmas reklámok és információk továbbítására is, amely további üzleti hasznot hoz vállalkozása számára.

A vállalatunk által kínált hangosító rendszerek nagyszerű hangminőséget produkálnak. Ezek a rendszerek a beépíthető indukciós hurok technológiának köszönhetően a siketek és nagyothallók számára is lehetővé teszik a vészhelyzetben akár életmentő utasítások jó minőségű fogadását. A magyar piacon az évek során felhalmozott tapasztalat, tudás, valamint a kíváló minőségű termékek kínálata garancia arra, hogy biztonsági igényeire a SPIE mindig a legjobb egyénre szabott megoldást tudja szállítani.