Szolgáltatásaink

A SPIE AGIS csapata elsőosztályú specialistákból, projekt mérnökökből és szakmai képesítésekkel rendelkező technikai személyzetből áll, akik törvényileg is jogosultak elektronikus biztonságtechnikai, tűzvédelmi rendszerek és IT hálózatok tervezésére és kivitelezésére. Használja ki a vállalatunk által felhalmozott tudást, melyet a hazai piac legkülönfélébb szektoraiban szereztünk. A SPIE a legegyszerűbb projektektől kezdve, a más vállalatokkal komoly együttműködést igénylő komplex megoldásokig minden téren tapasztalt és megbízható partner. Kapcsolattartóink, munkatársaink a projekt teljes időtartama alatt rendelkezésére állnak, hogy a lehető legjobb kiszolgálást kaphassa.

Munkatársaink munkája a professzionális kockázatelemzéssel és a biztonsági koncepció kialakításával kezdődik, melyet a tervezés és megvalósítás követ. A teljes folyamat alatt monitorozzuk ügyfeleink igényeit, és amennyiben szükséges, módosítunk a terven. Minden projektet egyedileg, azonos odafigyeléssel és szakértelemmel kezelünk. Szerviz és karbantartási csomagjaink az összes elektronikus biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerhez igénybe vehetőek, melyek a rendszeres karbantartásnak köszönhetően garantálják a telepített rendszerek hosszú távú megbízható működését hosszú éveken át.

 

Szolgáltatásaink:

 

ingyenes helyszíni felmérés trennlinieszaktanácsadástrennliniekonzultációtrennlinietervezéstrennliniekivitelezéstrennlinieszakmai projekt vezetéstrennlinieműszaki engedélyeztetéstrennlinieoktatástrennlinieszerviztrennliniekarbantartástrennlinieügyfélszolgálat 

usugi_cctv