Kantech T. REX kilépés érzékelő

A T.REX érzékelő új normákat képvisel és tökéletes megoldást jelent a kilépés érzékeléshez és ajtófelügyelethez a beléptetőrendszereknél. A kiemelkedő újdonságok, mint pl. az X-Y Targeting™ és DSP feldolgozás, a T.REX terméket teszik a forgalomban levő termékek közül a leggyorsabb és legmegbízhatóbb kilépés érzékelővé.
t-rex-kilepes-erzekelo

Jellemzők

  • Az érzékelési zóna könnyen és hajszálpontosan beállítható
  • Az ajtót automatikusan nyitja és csukja
  • Érintésmentes! Nincsenek nyomógombok!
  • Beépített 90dB helyi ajtóriasztó hangjelző, külön panelről, önállóan vezérelve
  • 4-féle modell kapható

X-Y Targeting™ termék speciális érzékelési területet vesz célba

DSP feldolgozással párosított infravörös érzékelés, mely megakadályozza a „felfeszített ajtó” típusú téves riasztásokat

X-Y Targeting speciális érzékelési területet céloz meg, tovább növelve a biztonságot

A T.REX az első olyan érzékelő a piacon, amely függőleges irányú érzékelési lehetőséget kínál az érzékelő házban elhelyezett két állítható zsalu segítségével. A telepítő az állítható zsaluk segítségével 90°-ról 5°-ra „vágja le” az érzékelési területet és a lencsét a vízszintes beállításokhoz elfordítja. Ez a kétféle beállítás lehetővé teszi, hogy a telepítő úgy szerelje fel az érzékelőt, hogy az érzékelési terület „nem ütközik” a padlónak az ajtófélfa mentén, így meghiúsít minden olyan törekvést, ami az ajtó-felügyelet kijátszását célozza, vagyis nem lehet észrevétlenül tárgyat becsúsztatni az ajtó alá.

„Felfeszített ajtó” típusú téves riasztások megelőzése

A T.REX infravörös érzékelést kombinál DSP-vel (digitális jelfeldolgozás), a mintavételezés kifejezetten beléptető rendszerekhez lett tervezve. Mivel egy valóban hatékony kilépés érzékelőnek rendkívül gyors kézmozdulatokat (célpont) is kell érzékelnie az ajtónál vagy az ajtókilincsnél, ezért a betolakodóra reagáló, kisebb érzékenységű érzékelő itt nem kielégítő. A behatolásra reagáló érzékelés DPS funkcióval kombinálva már lehetővé teszi, hogy a T.REX pontosan érzékelje a kijáratokat és megfelelő „ajtó felfeszítve” riasztást adjon.

t-rex-kilepes-erzekelo-telepites