Kantech EntraPass™ Corporate Edition

A Kantech EntraPass Corporate Edition hatékony, többfelhasználós hozzáférés-szabályozó rendszer, nyújtja a kívánt jellemzőket még a legigényesebb alkalmazásoknál is. A szoftver könnyen alkalmazkodik a növekvő üzleti igényekhez, a felhasználók egy egész épület biztonságát kezelhetik, vagy többszörös távoli hozzáférésük lehet egy hálózatról.

Az EntraPass Corporate Edition telepítése rendkívül könnyű. Az ExpressSetup automatikusan definiálja a szükséges rendszerkomponenseket. Ez az innovatív jellemző csökkenti a rendszer konfigurálásához szükséges időt és kiküszöböli a rendszerhibákat.

Az EntraPass Corporate Edition osztású rendszer-architektúra támogatja a távoli hozzáférésű helyeket közvetlen kapcsolatokon, tárcsázható modemeken és Kantech IP linkre (vállalati átjáró használata) épülő TCP/IP kommunikációs szervereken keresztül. A Kantech IPLink megbízható összeköttetést biztosí t128-bit AES titkosító vonalon keresztül.

Az IPLink a hálózati infrastruktúra szempontjából is előnyös, mivel a hálózaton keresztül csak a szükséges információcsere megy végbe, így a hálózati adatforgalom minimális szinten tartható.

Az EntraPass az American Dynamics Intellex®  digitális videó menedzsment rendszerrel és az American Dynamics EDVR digitális videó-felvevővel van összevonva. Ez a videó-kombináció jelentős mértékben növeli a biztonságot, mert a felügyelt terület vizuálisan figyelhető meg, és lehetővé teszi, hogy a biztonsági személyzet a hozzáférés-szabályozó alkalmazásból bármelyik videóklipre közvetlenül rákapcsolódjon.

kantech-entrapass-corporate-edition

Jellemzők

 • Akár 20 munkaállomást támogat és több ezer ajtót vezérel. American Dynamics™ digitális videó menedzsment rendszerekkel összevonva működik.
 • Támogatja a Kantech™IP linket, amely biztos IP megoldást ad ahhoz, hogy hozzáférés-szabályozó rendszere még hatékonyabban és biztonságosabban működjön hálózaton keresztül
 • Az EntraPass munkaterületek lehetővé teszik annak ellenőrzését, amit az operátorok a felhasználói jogosultság alapján látnak
 • A frissítő kártya gyorsan és biztonságosan regisztrál az új EntraPass web-állomással
 • Kijelez élő videót, lejátszik felvett videót, küld, naplóz és elmenti az eseményeket.
 • Nyolc operátor-konfigurálható asztal korlátlan interaktív alaprajzzal biztosítja a tökéletesen testre szabott élményt mindegyik munkaállomás részére
 • Interfész lapozó rendszerrel, HVAC rendszerekkel és több más innovatív SmartLink jellemzővel
 • Integrált jelrendszer megoldás
 • Lift vezérlés legfeljebb 64 ajtóhoz
 • Hálózat kész architektúrák teszik lehetővé a távoli helyek könnyű kezelését.
 • Támogatja a távirányítást központi monitorozó állomásokról (irányított hozzáférés-szabályozás)
 • Redundancia szerver és kártyás átjáró (Oracle/MSSQLHR interfész) gondoskodik arról, hogy a kritikus adatok még kommunikációs hiba esetén is biztonságban legyenek (külön rendelésre)

Biztos és gazdaságos hozzáférés-szabályozás

Az EntraPass támogatja a Kantech IP linket, amely biztos és gazdaságos lehetőséget nyújt az Ön hozzáférés-szabályozó rendszerének hálózaton keresztül történő irányításához. Az IP link kezeli az ajtóvezérlők lekérdezését és csak akkor cserél információt az EntraPass Corporate Edition egységgel, ha valamilyen esemény történt. Ez jelentősen csökkenti azt a sávszélességet, amely ahhoz szükséges, hogy az Ön ügyfelei a hozzáférés-szabályozó rendszerüket hálózaton keresztül irányíthassák. Az IP link 128-bit AES titkosítást használ, hogy kommunikáljon azzal a rendszerrel, amely biztos adatcseréről gondoskodik, amikor Interneten keresztül használják.

Egyszerű és tökéletes rendszergazdálkodás

Az EntraPass munkaterületek az EntraPass rendszer testre szabott nézeteit biztosítják az operátor hozzáférési jogosultsága alapján. Mindegyik munkaterület létrehozható és definiálható a különféle eszközök – átjárók, helyek, ajtók, relék stb. – segítségével és mind konfigurálható annak beazonosítására, hogy az operátor az EntraPass rendszer mely területeihez (mint pl. munkaasztal kijelző, kártyamezők stb.) férhet hozzá és melyeket tekintheti meg. A munkaterületek engedélyezik Önnek az EntraPass rendszer különböző nézeteinek létrehozását, amelyek elmenthetők és másutt is alkalmazhatók.

Ez a jellemző azt is lehetővé teszi az operátor számára, hogy létrehozza és tovább finomítsa saját nézeteit, s így kiszűrhesse azokat a komponenseket, amelyek a mindennapi műveletekhez nem szükségesek. Az operátor létrehozhat, menthet és újrahasználhat ideiglenes munkaterületeket. Ez a jellemző minden olyan esetben hasznos, amikor ismétlődő műveletet kell végezni a rendszeren, például jelentések készítésekor.

A munkaterületek alkalmazhatók asztalokhoz is, ha pontosan meg akarja állapítani, milyen események és üzenetek jeleníthetők meg egyes PC-k kijelzőjén. Telepítő használhat ilyen munkaterületet az operátor munkaterületén kívül, ha ügyfél-telepítés közben kell üzeneteket kiszűrni.

Kártyás regisztrálások távkezelése

EntraPass web-állomás használatával könnyű kezelni a kártyás felvételeket a web-hálózaton keresztül. Az opcionális web interfész távoli hozzáférést tesz lehetővé, hogy létrehozhasson, módosíthasson és törölhessen felvételeket anélkül, hogy további munkaállomásokat telepítene és üzemeltetne.

SmartLink az egyszerű és fejlett rendszerért

A SmartLink olyan alkalmazás, amely harmadik fél számára tesz lehetővé használatot vagy adatbázist kapcsol össze automatikusan azEntraPass rendszerrel. A SmartLink beépített makrókkal segíti Önt a leggyakrabban igényelt integrált alkalmazások (pl. CCTV multiplexer, lapozó rendszerek, automatizált levelező rendszerek, HVAC rendszerek stb.), ha RS-232 csatlakozót vagy hálózati kapcsolatot használ a rendszer és harmadik fél eszköze között.

Fejlett rendszer integrációnál a SmartLink adatcserét engedélyez olyan szoftver-alkalmazásokkal, mint pl. idő és szolgálat, jelrendszer, humánerőforrás menedzselése, hallgató-nyilvántartás és más hasonló Ethernet, RS-232 port, API vagy DLL kapcsolaton keresztül. Ezáltal teljes és valós idejű adatcsere valósítható meg a rendszerek között, nincs szükség kettős adatbevitelre.

A videó-integráció előnyei

Az American Dynamics Intellex digitális videó-kezelő rendszerrel való integráció valós idejű monitorozást tesz lehetővé, valamint a kritikus hozzáférési események felvett videója is lejátszható. A videó összeköthető a hozzáférés-szabályozás eseményeivel és felvételek egyidejűleg több Intellex egységről készülhetnek. Beállítások, sorozatok, dome vezérlés, valamint1x1,2x2,3x3, és 4x4 nézetek érhetők el az EntraPass szoftver segítségével. Az összes kamera lehívható közvetlenül az alaprajzról, ha kétszer rákattint a kamera vagy dome ikonra. Esetleg válassza az American Dynamics EDVR digitális videó felvevőt, amely ügyfeleinek integrált videó megoldást nyújt kitűnő jellemzők mellett és kedvező áron, de nem a képminőség rovására.

EntraPass Video Vault

Ha telepíti hálózatára, akkor az opcionális EntraPass Video Vault azt a lehetőséget kínálja, hogy a videoklipeket egyenként, manuálisan tudja menteni. Egyszerűen előre definiált csoportok állnak rendelkezésre az Ön videoklipjeihez (pl. felfeszített ajtó vagy elutasított kártya) és az EntraPass Video Vault elmenti azokat a megfelelő csoporthoz attól függően, hogy melyik ütemezést választja. Azt is előre kijelölheti, hogy milyen fájl típusban szeretné menteni videoklipjeit (pl. KVI,  KVA,  IMG vagyAVI) és azt is megteheti, hogy a kiválasztott KVI vagy KVA fájlokhoz jelszavas védelmet rendeljen hozzá. Úgy is rendezheti videoklipjeit, hogy a szokásos ikonok helyett miniatürizált BMP képek legyenek láthatóak.

Redundancia szerver

Az EntraPass Corporate Edition kínál egy opcionális, tükrözött adatbázissal kiegészített redundancia szervert is, ezzel megfigyelheti az adatforgalmat primer EntraPass szerverén és létrehozhatja a rendszer-adatbázis valós idejű másolatát. Ha a primer szerver meghibásodna, a tükrözött adatbázis automatikusan elindítja a redundancia szervert, amely támogatja a primer szerver összes jellemzőjét és alkalmasságát. Ha a primer szerver visszatér on-line módba, akkor az összes archív mentés összeadódik és/vagy a teljes adatbázis átmásolható a redundancia szerverről.

Irányított hozzáférés-szabályozás

Számlakezelő program hozzáadásával az EntraPass web-állomás és a KantechIP link támogatja az EntraPass lehetőséget, így nagy teljesítményű, irányított hozzáférés-szabályozási megoldást nyújt, amely ideálisan alkalmas központi monitorozó állomásokhoz, ahol költséghatékony opciót keresnek ügyfeleik számára.

Az EntraPass egy egész sor fejlett megoldást támogat, így például a központi monitorozó állomások kínálnak hozzáférés-szabályozást, videó-felügyeletet, behatolás-jelzést és biztonsági irányítást (őrjáratok, videó távirányítás, videó/riasztás ellenőrzése, igazolása). Ezekkel a fejlett jellemzőkkel a Kantech EntraPass megoldás könnyen ad nagy teljesítményt és előnyöket a monitorozó állomások és ügyfeleik részére.

Alaprendszer diagram

Az EntraPass Corporate Edition teljes körű, többszörös munkaállomás lehetősége hozzáférés-szabályozás telepítéséhez, legyen akár egy, akár több ezer ajtóról szó. Ez a bevált platform átjárónként legfeljebb 544 helyet támogat (32 lokális és 512 távoli), ezen kívül teljesítmény és elérhetőség között hálózati környezetben a legtökéletesebb egyensúlyt biztosítja. Az EntraPassCorporateEdition kompatibilis az ajtóvezérlők teljes Kantech-vonalával, ennek megfelelően ciklusonként 32 vezérlővel konfigurálható, illetve átjárónként 17.408 vezérlővel.

kantech-entrapass-corporate-edition-diagram