Kantech EntraPass™ Videó integráció

A Kantech hatékony integrált hozzáférés-szabályozási és digitális videó lehetőséget kínál EntraPass hozzáférés-szabályozó szoftverje és az American Dynamics Intellex® digitális videó menedzsment rendszer segítségével.

A könnyen kezelhető EntraPass interfész és az Intellex lehetőség kombinálásával ez az integrált megoldás új normát állít a biztonsági célú videó-alkalmazást használók elé. Az ügyfelek így valós idejű videót figyelhetnek meg folyamatosan, a hozzáférés-szabályozó rendszeren keresztül, ezen kívül a felvett videókat tudják lejátszani. Ez a megoldás jelentősen növeli a biztonságot azáltal, hogy kapcsolatot létesít a hozzáférés-szabályozási események és az odaillő videoklipek között, lehetővé teszi, hogy a biztonsági személyzet videókkal tudja igazolni az esetleges szabálytalanságokat, biztonságot megzavaró eseményeket. Ennek az integrált megoldásnak a hatékonysága tovább növelhető, ha az EntraPass Video Vault™ terméket is igénybe veszik, ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a felhasználó automatikus archiválást és jelszóval levédett videoklipeket érjen el az EntraPass rendszeren keresztül.

kantech-entrapass-video-integracio

Jellemzők

  • Valós idejű dinamikus grafika
  • 8 felhasználónak definiálható asztalok
  • Valós idejű videó monitorozás
  • Dome vezérlés
  • Automatikusan archivált videóklipek
  • Tökéletes hozzáférési esemény/CCTV integráció

Emeltszintű videó-integráció

Az American Dynamics Intellex lehetőséggel bővített integráció valós idejű videó-monitorozást és a felvett videók lejátszását biztosítja. A videó funkció hozzáférési eseményekhez csatolható és 1-16 kamerával felvételek készíthetők, mégpedig különböző Intellex egységekből egyszerre. Különféle nézetek (1x1,2x2,3x3 és 4x4 mód), bármilyen riasztásból lehívott beállítások, sorozatok és dome vezérlés is elérhetők az EntraPass szoftver segítségével. Az összes kamera közvetlenül lehívható az alaprajzról, ehhez egyszerűen csak kétszer rá kell kattintani a kamera ikonra.

EntraPass Video Vault opció

Automatizált archiválást végezhet videoklipjei között az EntraPass Video Vault funkcióval. Ha telepíti saját rendszerének hálózatára, az EntraPass Video Vault lehetőséget kínál arra, hogy videoklipjeit manuálisan és egyenként elmenthesse. Egyszerűen csak előre kell definiálnia csoportokat videoklipjeihez (pl. felfeszített ajtó, elutasított kártya) és a Video Vault program máris elmenti az összes videót a kívánt csoport szerint, attól függően, hogy melyik ütemezést választotta. Előre kijelölheti azt is, milyen típusú fájlban (KVI, KVA, IMG vagy AVI) szeretné menteni klipjeit. Ha .KVI vagy .KVA típust választ, kijelölhet jelszavas védelmet. Videoklipjeihez ikonok helyett miniatürizált .BMP képeket is használhat. Válassza ki az első képkockát (előriasztási felvételből kiemelve), az esemény keretét (amelyik egybeesik a riasztás pontos idejével), vagy bármilyen más adatkeretet a kiemelt klipen belül. A Video Vault funkció kapcsolható az Ön által kiválasztott Intellex egységek bármelyikéhez, így integrálható saját EntraPass rendszerével és archiválhatja azt a videót, amelyiket importálja azok közül a 24 digitális tárolóeszköz valamelyikére.