ANSUL R-102 konyhai és éttermi tűzoltó rendszer

Az ANSUL R-102 tökéletesen alkalmas és abszolút megbízható rendszer, ezért az építészek, vendéglősök és tűzvédelmi szakemberek kedvelt választása.

Az éttermekben kialakuló tűz sok szempontból  veszélyes lehet. Észrevétlenül elkezdődhet egy serpenyőben, grillsütőben vagy szagelszívóban, és másodpercek alatt veszedelmes tűzbe boríthatja a konyhát, sőt az egész éttermet is.

Az élet és a vagyontárgyak kockáztatása mellett komolyan elgondolkodtató tény, hogy sok étterem soha nem nyit ki egy nagyobb tűz után. Nemcsak a konyhát, hanem a teljes üzletet is tönkreteheti.

ansul-beepitett-tuzolto-rendszer

Védelem évtizedek óta

Az Ansul vállalat 1962-ben fejlesztette ki az első hatékony éttermi tűzoltó rendszerét. Az azóta eltelt években az egymást követő fejlesztések eredményeként az Ansul megoldása ipari szabvány lett. Az R-102 rendszernél nincs jobban ismert név a modern éttermi tűzvédelemben. Az Ansul R‑102 automatikusan érzékeli és elfojtja a tüzet az év 365 napjának bármely percében.

Ez a nedves rendszer különleges, alacsony pH-jú tűzoltószert alkalmaz, nem károsítja a berendezéseket és könnyen letakarítható. Az egyszerű és elegáns konstrukció miatt gyorsan és könnyen felszerelhető egyedi és többszörös rendszer konfigurációkban.

Az Ansul R‑102 rendszer az építészek, konyhatervezők, vendéglősök, tűzfelügyelők és a biztosítóintézetek kedvelt választása.