Kantech KT-100 mini ajtóvezérlő

Nyitás az univerzális biztonság felé.

 

Jellemzők

  • Flash memória programozhatósága
  • Nagy adatátviteli sebesség: max. 115,200 baud
  • Hibajelentés
  • Rövidebb telepítési idő
  • Interfész külső riasztási rendszerrel
kt-100-mini-vezerlo

Hálózat-kész

Az EntraPass Corporate Edition rendszer architektúra TCP/IP protokoll, kommunikációs szerverek vagy tárcsázható modemek segítségével támogatja a távoli helyekre történő csatlakozást.

Flash memória programozhatósága

A KT-100 vezérlő firmware programját flash memória tárolja, hogy feltölthető legyen a munkaállomásról anélkül, hogy a memória-chipeket cserélni kellene. A flash memória használatával a biztonsági szolgáltatók is időt takarítanak meg azáltal, hogy a rendszert PC-ről lehet frissíteni és ilyenkor nem kell minden vezérlővel külön foglalkozni.

Hibajelentés

Állandó felügyelet kíséri figyelemmel az egység áramforrását és azt is ellenőrzi, hogy rövidzárlat vagy megszakadt áramkör nem befolyásolja-e a reteszelő eszközt. Ellenőrzi az összes készüléket bármilyen üzemzavarra vagy változásra, míg az önmagától visszaálló PTC a kimeneti feszültséget rövidzárlatokkal és hirtelen áramlökésekkel szemben védi.

Rövidebb telepítési idő

Ha az ajtó védett oldalára szereli fel, a telepítéshez kisebb kábelhossz is elegendő. A beállításhoz nincs szükség DIP kapcsolóra vagy jumperre. 2 kártyaolvasóhoz (bejárat/ kijárat), zárhoz, nyitásérzékelőhöz és kilépés érzékelőhöz csatlakozókkal rendelkezik. A felszerelése könnyű: ráhelyezhető egyszerűen egy szerelő hátlapra (süllyeszttett szerelés) vagy külön e célra tervezett, speciális hátlapú dobozra.

Interfész külső riasztási rendszerrel

A telepítők regisztrált felhasználókat jelölhetnek ki, akik külső riasztási rendszer élesítéséhez vagy deaktiválásához engedéllyel rendelkeznek. TCP/IP interfész egység használatával a KT-100 csatlakoztatható LAN/WAN hálózatra (Kantech EntraPass Corporate Edition több felhasználós beléptető rendszer szoftvere segítségével)

kt-100-logikai-abra