Hírek és aktualitások

Büszkék vagyunk rá, hogy kifejezetten jó, és kifejezetten magas pontszámot értünk el az elégedettség és a vállalatunk iránti lojalitás terén.

Köszönjük!

HÍREK
#HÍREK
DÍJÁTADÓ

2022. december 10-én megrendezett, év végi vállalati eseményünkön átadtuk az elismerő díjainkat, azon munkatársainknak, akik a 2022-es pénzügyi évben kiemelkedő teljesítménnyel járultak hozzá a SPIE AGIS sikeréhez.
2022-es díjazottaink:

  • Értékesítői Díj: Fromm Gergely
  • Menedzsment Díj: Szabó Norbert
  • Projekt Díj: Rossmann: Fromm Gergely/Szabó Norbert/Hegegy Annamária/Fülöp Zita/Berki Júlia
  • Projekt Díj: Diageo: Vecseri Sándor/Szombati István/Taczman Sándor/Lakos Balázs/Kálmán Gábor/Gaál Boglárka/Fülöp Zita/Berki Júlia
  • Projekt Díj: Tesco: Őrs Tünde/Péter-Sólya Márk/Kondákor Ádám/Rácz-Jankó Csaba/Lakos Balázs/Tóth Péter/Kálmán Gábor/Vígvári Szabolcs/Erhardt Nikolett/Hegegy Annamária/Fülöp Zita/Berki Júlia
  • Te vagy a Legjobb! Díj: Péter-Sólya Márk

GRATULÁLUNK DÍJAZOTTAINKNAK!

#HÍREK
Családi Nap

2 év kihagyás után, óriási várakozással megelőzve, felhőtlenül és örömmel töltöttünk együtt egy szombati napot a munkatársainkkal és családtagjaikkal. A Vállalati Családi Napon, szeptember 11-én, mintegy 90-en nagyon jól éreztük magunkat.

Helyszín: WonderIsland.

Fotó: Labancz Viktória

Családi Nap - Fotó: Labancz Viktória
#HÍREK
SFY2022

A SPIE idén is elindítja vállalati részvényjegyzési programját a Share For You 2022-t. A részvényjegyzés sikeréről hamarosan beszámolunk Önöknek!
Bővebb információért tekintse meg a Share for you videot!

#HÍREK
TermékMix

A Termékmix szerkesztője szakértőnket, Őrs Tünde. Retail divízió igazgatónkat kérdezte az áruvédelmi piac helyzetéről, újdonságairól. Örömmel mutatjuk meg Önnek az elkészült, és már megjelent írást.

Bővebben