Hírek és aktualitások

Büszkék vagyunk rá, hogy kifejezetten jó, és kifejezetten magas pontszámot értünk el az elégedettség és a vállalatunk iránti lojalitás terén.

Köszönjük!

HÍREK
spie-2
CSR - Adományozás

A SPIE csoport életében kiemelt szerepet kap a vállalati társadalmi felelősségvállalás, melynek a SPIE AGIS Fire & Security Kft. stratégiájában is előkelő helye van. Vállalatunk számára az adományozás egy olyan támogatási forma, amelyben nem csak a vállat alkalmazottai, hanem ügyfeleink és beszállító partnereink véleménye is fontos. Ezért minden pénzügyi év végén arra kérjük partnereinket és munkavállalóinkat, hogy segítsenek szavazataikkal annak a döntésnek a meghozatalában, hogy mely társadalmi szervezet kapja meg tőlünk az adományozásra szánt pénzbeli támogatást. Köszönettel és büszkén számolunk be arról, hogy 2024. február 7-én – vállalati Kick Off értekezletünkön – ügyfeleink, beszállítóink és dolgozóink szavazatai alapján a 3000 EUR összegű, pénzbeli adományt a Budapest Mentőszervezet Alapítványának adhattuk át. Az eseményen megjelent vendégeinktől megtudhattuk, hogy az összeget kutatásokhoz elengedhetetlenül szükséges eszközök és védőfelszerelések beszerzésére és ezáltal nemzetközi elismertségük fokozására fordítják. A Budapest Mentőszervezet minden önkéntesének kívánunk sikeres mentéseket, munkájukhoz kitartást és ezúton is köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat. Ügyfeleinknek, beszállítóinknak és a SPIE AGIS dolgozóinak köszönjük szépen, hogy szavazataikkal segítettek a döntés meghozatalában és támogatták adományozásunkat. Fotó: Chlumetzky Krisztina, ügyvivő Budapest Mentőszervezet, Kassay Bence, a felügyelő bizottság elnöke, Budapest Mentőszervezet és Szép Zsuzsanna, ügyvezető igazgató, SPIE AGIS Fotós: Barischin Balázs

#HÍREK
DÍJÁTADÓ

2023-as pénzügyi évünkben is voltak olyan kollégáink, és csapataink akik az átlagon felül teljesítettek. Őket jutalmaztuk az év végi ünnepi rendezvényünkön. Az év értékesítői csapata, a szerviz sales csapat lett: Gunyhó Edit, Papp Brigitta, Zámbori Ákos, Csáki-Kőnig Attila, Dobos Zoltán Az év projektje díjat, az Académia Irodaház kivitelezői csapata nyerte: Szombati István, Taczman Sándor, Dornyi Dániel, Vígvári Szabolcs és az őket segítő kontrolling és logisztikai munkatársaink: Gaál Boglárka, Fülöp Zita, Berki Júlia A menedzsment díjat: Bagoly Richárd kapta Különdíjat érdemelt az innovációs fejlesztésben résztvevő kollégáink csapata: Zámbori Ákos, Bagoly Richárd, Fromm Gergely, Kalkó Gedeon A dolgozóink által megszavazott, Te vagy a Legjobb! díjat: Kupai Sándor nyerte Büszkék vagyunk rájuk és kiemelkedő teljesítményeikhez szívből gratulálunk!

#HÍREK
TermékMix

A Termékmix szerkesztője szakértőnket, Őrs Tünde. Retail divízió igazgatónkat kérdezte az áruvédelmi piac helyzetéről, újdonságairól. Örömmel mutatjuk meg Önnek az elkészült, és már megjelent írást.

Bővebben