// only needs to be called once

Általános információ: +36 (1) 430-3700 | Szerviz fax: +36 (1) 453-0358

Központi e-mail:  infohu@spie.com | Szerviz e-mail:  service.hu@spie.com

Az alacsony nyomású vízköddel oltó berendezés a hasonló termékek között egyedülállóan oldalfali szórófejes megoldásokkal is rendelkezik az LH és OH kockázati kategóriákban a függő pozíciójú szórófejek mellett. Az alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer a SPIE által tervezett és telepített megoldások új alkotóeleme.

VID Fire Kill oltás közben

Tulajdonságai

Az oltóanyag víz, valóban rendkívül kevés víz felhasználására van szükség oltáskor, a másodlagos (ázási) károk elenyészőek, így a tűz elfojtása, eloltása után csupán elegendő megvárni, hogy a víz felszáradjon. A kevesebb mennyiségű víz használat miatt kis átmérőjű csővezetékek alkalmazhatóak, a hagyományos sprinkler rendszerekkel szemben. Az alacsonyabb nyomás alkalmazásával a rendszer energia igénye (szivattyú) egy nagyságrenddel kisebb lehet, mint a nagynyomású vízköddel oltó rendszeré, vagy akár a sprinkler rendszeré. A rendszer kevés anyag felhasználásával, újra felhasználható elemekből épül fel. Egyszerű üzemeltetés és olcsó karbantartás!

A VID Fire-Kill, alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer kiváló tűz elfojtó és oltási képességét természetesen akkreditált laborokban végzett valós méretű tűztesztek is igazolják!

A VID Fire-Kill alkalmazhatósági területei: oktatási intézmények, lakások; irodák, szállodák, éttermek, átriumok, előcsarnokok; ipari létesítmények és raktárak; műemlékek: templomok, múzeumok, koncert termek; repülőgép hangárok; földalatti műtárgyak, alagutak, mélygarázsok. Tesztelt tűzvédelmi megoldások szinte minden helyzetre. 


Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

VID Fire Kill vízköddel oltó rendszer

Az alacsony nyomású vízköddel oltó berendezés a hasonló termékek között egyedülállóan oldalfali szórófejes megoldásokkal is rendelkezik az LH és OH kockázati kategóriákban a függő pozíciójú szórófejek mellett. 

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák. Hozza meg Ön is a legjobb döntést a biztonságot érintő kérdésekben!

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send